KPN Grand Prix – Luleå

De eerste schaatsmarathon op zee-ijs

Een winterweek met verschillende activiteiten en wedstrijden op een unieke locatie! Dit gaat aankomende winter gebeuren in de stad Luleå in Zweeds Lapland. 

Het hoofdevenement van de week is de KPN Grand Prix schaatsmarathon. In deze week wordt er naast de schaatsmarathon ook een toertocht en verschillende winteractiviteiten georganiseerd.

De stad Luleå ligt in Zweeds Lapland in het noorden van Zweden op 1u 20 vliegen vanaf Stockholm. Het is een unieke locatie waar zelfs een aantal dagen in het jaar noorderlicht (aurora borealis) te zien is.

Het evenement zal worden uitgezonden door de NOS en is uniek omdat het de eerste KNSB marathonwedstrijd zal zijn op zee-ijs. Er zal actief gewerkt worden aan blogs, video -en socialmedia berichten om iedereen zo goed als mogelijk op de hoogte te houden en om samenwerkingen met partners & sponsors onder de aandacht te brengen. U kunt hieronder een video impressie van de omgeving zien.

Kijk op www.schaatsenlulea.nl voor meer informatie. Naast alle losse onderdelen zijn er mogelijkheden voor een hoofdsponsorschap.