Stap 1: Verken alle profielen

Ad-Lete staat voor een transparantere sportmarkt. Elke atleet, sportteam of sportevenement kan zich aanmelden bij Ad-Lete om zijn of haar rechten & diensten te vermarkten.

als-bedrijf-kunt-u-kiezen-uit


2. Maak uw eigen match!

Alle atleten, sportteams, en sportevenementen laten hun doelen, prestaties en potentiële exposure zien. Zij bieden op het profiel diensten en sponsormogelijkheden aan.

unieke-kwaliteiten-aanbieding-ad-lete


3. Maak een deal!

Bekijk de aanbieding van de betreffende atleet, sportteam of sportevenement, doe een prijsaanvraag en sluit een overeenkomst. Maak snel, veilig & online een deal.

maak-snel-online-een-deal-ad-lete


4. Overeenkomst

Wij helpen met de opstelling van de overeenkomst. Daartoe leveren we een uitgewerkte concept overeenkomst aan op basis van door ons gehanteerde modellen. Wij doen dit als service naar beide partijen en naar beste weten en kunnen. Het staat partijen vrij hiervan al dan niet gebruik te maken.


Kosten

Voor onze bemoeienissen, inclusief de modelovereenkomst, brengen we een servicefee in rekening van 5% plus BTW over het overeengekomen bedrag. In de modelovereenkomst is opgenomen dat we deze na totstandkoming van de overeenkomst aan de sponsor in rekening brengen. Partijen zijn echter vrij hiervan af te wijken en overeen te komen dat de fee voor rekening van de sporter komt.


Partner up met atleten, sportteams en sportevenementen om uw exposure te boosten.

Bekijk hier alle profielen